Jump to content

Prigušen zvuk iz prednjeg dijela


MB110

Recommended Posts

Dečki, jel' ima tko kakvu ideju, znači kad pustim  gas na malo većoj brzini, tipa iznad 50, pogotovo kad stisnem kuplung, nešto počne prigušeno roštati, zvuk kao kad smo bili klinci, pa razrezali čašu od jogurta, pa stavili na bicikl da žbice udaraju u nju, samo prigušen. Kad malo zavrnem volan lijevo-desno (blagi slalom), zvuk prestaje. Grandtour, 1.5 dci 90, redovno održavan, 110000 pravih kilometara. Veliki servis napravljen prošle godine. Naravno da ću ga odvesti mehaničaru, ali da znam gdje tražiti. 

P.s. zvuk nestaje i kad je gas stisnut.

Edited by MB110
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nije bio homokinetički, nego prednji desni kotač nije bio propisno pritegnut. Ne znam da li se tko zabavljao na parkingu, ali je sreća da se ništa nije dogodilo, a nema ni troška, pa vozimo dalje.

Link to comment
Share on other sites

Thx. Bio sam se raspitivao, homokinetički se ne prodaje zasebno, ide cijela poluosovina. U ovlaštenom 3.200 kn, zamjenska  meyle cca 1000 kuna s popustom, kao i skf. Pa ako netko bude imao sličan upit, da zna otprilike.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.