Jump to content

T: Apartman na moru


riceburner

Recommended Posts

Žena je uspjela preko bookinga naći na Murteru, Betina mislim, za 90€ noć. 2 odvojene spavaće sobe sa bračnim + 2 odvojena kreveta, full oprema kuhinja, minimalno (ali opet super) igralište za djecu u dvorištu, balkon sa pogledom na more (ne baš previše, ali se vidi plavetnilo). Ocjena na bookingu 9.5, loš wifi ruši ocjenu ali to mi je tak manje važno. Ne znam niti sam kako, naletila i ja rezervirao. Još se može odustati do 2 tjedna unaprijed besplatno (mada ne planiram).

Jel je ta Betina gradić koji ima neki ogromni problem koji turisti ne znaju ? :D

Prošle godine krpao sa starcima apartman od 70€ po pola, ali dobro su mi došli za malog malo pričuvati. Kasnije išli na Brač za 40€ u mali apartman sa velikom terasom. Tamo se gužvali malo na krevetu, ali osim toga i vrućine sve je zapravo bilo jako lijepo i ugodno.

Edited by Vuco
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Problem je kaj moja žena ne želi ići na otoke - djeca su mala, a kaj ako se nešto desi...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nisam upućen kako je na drugim otocima. Korčula ima ok hitnu a i Vela luka tako da je pokriveno. U slučaju većeg belaja odmah voze helikopteri. Ako nemaš dopunsko,kombi hitne do Dubrovnika je 14k kn a helikopter do Splita 34 pa ti vidi.

Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Amerikanizacija, huh..kad se sjetim da do prije 2 godine nisam ni imao dopunsko..

isao sam na neki zahvat koji je kao rutinski ali je vezan uz srce,,pitam ja doktora - u tom trenutku privatnoga ali radi u KBCu - koliko to kosta .. on razmisli jedno 10ak sekudni ,,mrtvo ladno kaze 70ak tisuca kuna. Ako imate dopunsko, besplatno je.

 

kad smo kod otoka, jel zna netko kak je Dugi otok pokriven sa hitnom?

Link to comment
Share on other sites

Ali to ne znači da osoba bez dopunskog plaća kompletnu cifru. Postoji i najveći iznos participacije koji se može naplatiti od osobe koja ima samo osnovno osiguranje (koji je nekih 2500-3000kn).

Pred nekoliko godina sam završio na hitnoj operaciji slijepog crijeva, sa konkretnom vožnjom pod rotirkom i svime 🚑. Tada nisam imao dopunsko, prebio 3-4 godine neplaćanja dopunskog i bio na nuli 😅.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.