Jump to content

Clio 3 1.5 105ks grandtour problematik s greskama


lacko123

Recommended Posts

Dugo nisam piso ali eto mene opet. Poceo sam ludit sa greskama i check injection na autu

Znaci auto sam od sebe u nepoznatim intervalima upali check injection gresku. 

Kad se upali auto i dalje normalno vuce i radi nije limp mode ali se poveca potrosnja i promjeni se zvuk injektora kao da brze rade 

Po dijagnostici nikad nis ne prikaze baca df1005 ali to su grijaci antifriza koje sam jucer eliminirao doslovno odspojio centralu od toga i bar jedan problem manje (ne trebaju mi i bar u ciaku kazu da nemogu narucit grijace) 

Takoder zadnjih tjedan dana ostanem bez turbine usred voznje nikakva greska se ne upali ali turbina mrtva i ne puni. Ugasis auto u voznji i upalis i eto radi opet ko da nista se nije desilo (provjerene sve vakum cijevi i na turbinu i na pumpu i na selenoid takodrr prije godinu dana turbina bila na servisu i rekalibraciji) moja sumlja da selenoid zasteka jer se to desi nakon sta ganjas i onda pustis gas i naglo ga das i ode turbina :)

Isto tako neznam dali je povezano kako je elektronicki servo ali zna mi se svako toliko desit da kad upalim auto prvih 4 sekunde ne radi servo. Ne uvijek ali zna se desit  iako to prepisujem padu napona jer kasnije se to ne desava nakon sta se napravi neka kilometraza. 

 

Znaci jucer sam taman radio servis mjenjo filter goriva ulja itd itd provjerio sva crijeva sve spojeve po masini i danas odoh do cure i poslje 35km evo ti ga check injection sad cekam da mi se napuni laptop da se OPET spojim s dijagnostikom pa dam vise info.

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.