Jump to content

Ventilator ne radi


mrvirus2006

Recommended Posts

Pozdrav,

Ne radi mi ventilator ni u jednoj brzini, a konkretno nema onog stalnog napona koji bi trebao biti u 4 brzini vrtnje. Osigurač kod table je ispravan. Postoji li negdje još neki osigurač naprijed kod motora na onoj ploči gdje su ostali osugurači? Ima li netko popis osigurača na toj ploči što koji pokriva? Hvala

Link to comment
Share on other sites

Kod mene na Clio dvojki dok je ovako bilo je bio otišao baš sami ventilator. Bio sam naručio drugi rabljeni i zamijenio.

Link to comment
Share on other sites

ako je megane 2 lupi par puta desnom nogom desno iznad papučice gasa. Ako proradi do ožičenja je na reostatu

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Skoro ista situacija danas, ujutro radi ventilator normalno, popodne u nijednom stupnju nije radio, navecer idem u grad i radi normalno. Rijec je o automatskoj klimi na meganu ph2

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meni je poceo stekat ventilator, tj. nece radit nekad. 2 puta mi je bilo i onda lupim malo kod suvozaca pa proradi. Nije reaostat jel je cijela kutija nova kao i on tako da mi je elektricar rekao da je on. Jer nece ni u jednoj brzini dok ga neklapnem malo. Uglavnom koji model ide od 204w ili 250W? 7701062226 je kataloski i postoje dva Valea. Jedan Valeo 884631 od 204w i drugi 715056 od 250w. Koji onda ide? 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.