Jump to content

Megane IV Grandtour - radio antena


logan

Recommended Posts

Prijatelju je u auto praonici sa četkama slomljena antena. Zapravo iščupao se metalni dio u koji se zavrće antena. Probao sam taj metalni dio s maticom ugurati natrag u plastični nosač ali bez uspjeha. Trebat će kompletno demontirati antenu i ugraditi novu. Prijatelj planira nabaviti Shark antenu ali je problem kako staru demontirati.

Nadam se da netko zna kako demontirati dva plastična učvršćivača unutarnje krovne obloge kako bi se pristupilo vijku koji antenu drži s unutrašnje strane. Pretpostavljam da se čupaju ali nisam htio upotrijebiti previše sile da ih ne slomim. IMG_20221024_144220.jpgIMG_20221024_144224.jpg

 

Poslano sa mog M2102J20SG koristeći Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hvala Dario. Nadao sam se da se antenski kabel odvaja na krovu ispod matice koji drži antenu. Međutim zahvat je dosta složeniji pa treba demontirati i bočne plastike s desne strane gdje je smješten konektor antene. Vidim da je postupak skidanja antene gotovo identičan kao i na Megane 3.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.