Jump to content

P: Subaru Outback 2.0d, 2010.g.


filipbabok

Recommended Posts

Prodaje se vozilo iz naslova.

Subaru Outback 2.0d, 2010.g.
150ks/350Nm
258tkm, rega do 2023/03
Cijena 9300e tj 70.000 kuna

Link oglasa s fotkama: https://www.index.hr/oglasi/subaru-outback-2-0-d/oid/3723180

Auto je na novim (prešle 1000 km, montirane u 10/2022) cjelogodišnjim gumama - Hankook Kinergy 4S2.

Uz auto ide sva obvezna oprema - originalni komplet rezervnog kotača (istih dimenzija) i dizalice te trokut, prsluk i kutija prve pomoći.

Odlično se vozi, robustan je i snažan (150 KS i 350 Nm) te lako prolazi preko makadama i preko ovih naših cesta koje nisu daleko od makadama.

Prostran je iznutra, primjerice - s vozačkim i suvozačkim sjedalima podešenim za vozača od 190 cm, te s oborenom stražnjom klupom, odozada stanu predmeti duljine preko 200cm. Ne samo predmeti, nego i ljudi. Bez obzira iz kojeg razloga.

Unatoč velikoj snazi, stalnom 4x4 pogonu i povišenoj karoseriji, potrošnja je kao i kod konkurencije koja nema sve te značajke - oko 7.5 litara u gradu, 5 na otvorenoj cesti, dok na autocesti pri brzini od 140 km/h troši 6 litara. Dakle, malo troši, e sad, jedino ako Putin, Greta i Zelensky nastave po svojem...

Od opreme ima sve što bi ovakav auto trebao imati, samo najvažnije - podešavanje vozačkog sjedala na struju, parking senzori, grijanje retrovizora, grijanje sjedala, senzor za kišu, senzor svjetla (automatska svjetlina instrument-table), ksenon, šiber...

Sve od opreme radi i općenito sve na autu radi, kako i dolikuje Subaruu.

Vozilo se može vidjeti u Zadru, a stručni pregled vozila dopuštam bilo gdje, naravno o vašem trošku.
Vlasništvo oko vozila je čisto te ne postoji financijski teret na vozilu.
Prijepis obvezan odmah po prodaji.

mob. 098/1983-642

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.