Jump to content

Pozdrav svim članovima


DarioSafrane

Recommended Posts

Pozdrav svim forumašima.

Moje ime je Dario i odnedavno sam ponosni vlasnik Safrane-a 2.5 20v automatik. Vozilo je uvezeno iz njemačke 2005., te sada ima 224500 km na satu. Ovo mi je prvi Renault, dugo sam ih imao na nišanu, većinom Lagune, ali ovo se pojavilo od nikud te kao ljubitelj francuza, pogotovo većih limuzina, nisam mogao odoljeti.

Od usporedivih auta prije sam imao Citroen C5 mk1 2 komada (2.0 HDI i 2.2 HDI) te W210 E290TD 2 komada. 

Još uvijek sam u fazi upoznavanja vozila, kod mene je koji tjedan i nekakvih 1000 km ali prvi dojmovi su fantastični. Safrane je značajno mekši i udobniji od C5-ica bez obzira što su oni hidrauličari, a u odnosu na W210 po opremi i osjećaju modernosti imam dojam da nisu iz istog desetljeća (grijano prednje staklo, digitalna automatska klima, glasovna upozorenja, xenon...)

Za sad nisam imao nikakvih problema (kuc kuc), a prema nekom subjektivnom dojmu kvalitete i ozbiljnosti koji mi ostavlja, vjerujem da ni neću. 

Ideja je održati ga u izvrsnom stanju te ga koristiti svaki dan, redovno održavanje uglavnom vršim sam, a za bilo što ozbiljnije vjerujem da forum ima preporuka :)

To bi bilo to od mene ukratko, stavio bih i koju sliku da znam kako :)

Lijepi pozdrav svima,

Dario

 

Link to comment
Share on other sites

Dobrodošao!
Imaš puni pristup forumu!
Očekujem da predstaviš auto na predviđenom mjestu [emoji4]

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.