Jump to content

Clio II 1.6 16v poluosovina

MoschuS

Recommended Posts

Pozdrav ekipa!
Trebam pomoc u pronalasku desne poluosovine za Clio II, 1.6 16v, Dynamique, 2002god. Majstor mi kaze da ih je tesko naci (ne pase sa drugih modela) tako da moze biti i polovna u dobrom stanju.

Ima netko ideju gdje da pogledam kod nas? Ne bi narucivao iz vana ako bas ne moram jer znam da ima par slicnih modela i moze se dogoditi da mi ne pase pa moram vracati.

Ono sto mi je zapisao je, pretpostavljam, sifra zamjenske - SKF VKJC 5967 i Renaultov orig. broj 82 00538 738

Pa dobro nam došao nazad, nevidjesmo te stooooooo godina. 

Jesi li gledao u Travnom dućan ZMD? Nekad su nudili poluosovine za drugačije modele Ranulta, a nudi li su i repariranje postojećih. 

Impex auto nudi ovo po tom kataloškom broju

https://impexautodijelovi.hr/trazi?search=8200538738

• Like 1
  • Thanks 1

Hvala na odgovoru! Evo, ZMD kaze da ima SKFovu tako da se nadam da je to to i da ce pasati!

• Thanks 1

Odlično!

ZMD oduvijek ima dobar asortiman i uspijevaju nabaviti svašta. 

Nažalost meni su sad daleko

• Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.