Jump to content

Clio Storia 1.2 8v 2008, 104xxx tkm, drugi vlasnik

orangina

Recommended Posts

Zna li netko pouzdano, koliko se moze preci sa rezervom, tj koliko goriva se nalazi u rezervi? 

Presao sam 470km, upalila se rezerva, otisao na benzinsku natocio punog (36.66) litara, iz ceg proizlazi da je u rezervi skoro 14 litara? Potrosnja je izmedju 7-8 sto mi je skroz ok, klima i gradska voznja, nesto uspona. Slike u prilogu su kad se upalila rezerva te sva tocenja otkako ga imam.  Znam da je tank 50l, nisam nikad skontao koliko L je jedan "bar" na ploci. 

20240830_092852.thumb.jpg.9df5a3c7f14d2a35848af78eabfab0bf.jpgScreenshot_20240830_125236_CarDiary.thumb.jpg.3993184a00ae67291894e83754b3e2bb.jpg

Možda ti mjerač malo laže što i nije tako loše jer se nećeš naći u neobranom grožđu i bez goriva. Po mojem iskustvu na rezervi moraš moći preći 100-tinjak + km. Clio je malo teži od Twinga ali ja sam s istim motorom imao potrošnju max 6 l i meni je pokazivač "ludovao" od prvog do zadnjeg dana. Prve 3 točke su držale ravno po 70 km a zadnje 3 točke duuugo da bi se onda odjednom upalila rezerva.

• Like 2

9 crtica imaš za tank. 50 podijeli s 9 i to ti je odokativno koliko je po jednoj crtici 😊

Ali uzmi taj podatak s rezervom 😂

Edited by Danchibald

Vec sam dijelio 50 sa 9, prva bude 70km cca druga i treca isto, onda racunica ode kveagu 🤣 Budem testirao kako budem dulje vozio.

Ima kanister 5L u gepeku za svaki slucaj

• Haha 2

Kod mene je na Clijaču isto rezerva 14l, tako je od prvoga dana...

• Like 1

Dobro je, znaci nisam lud 😅. Probati cu ga potrositi sto vise mogu, kontam da ima dva upozorenja. A ako nema, kanister je tu.

• Haha 2

Je, je...

Na drugom šalje SMS da ćeš dobiti i popust na pregrijanu pumpu goriva koju ćeš uskoro trebati i filter goriva kad povuče mulj.

• Like 1
  • Haha 7

19 minutes ago, mata73 said:

Je, je...

Na drugom šalje SMS da ćeš dobiti i popust na pregrijanu pumpu goriva koju ćeš uskoro trebati i filter goriva kad povuče mulj.

Što ne i de i to preko wifi-ja. 

🧐🫣

• Like 1
  • Haha 1

Nisam vjerovao da clio 2 ima tank od 50l- morao sam googlati. Pa megane 4 ima isto 50l. Mogli su barem staviti 60l. Ccccc.

Sad me strah uopće googlati koliki ima clio 4 tank. 

Ja sam mislio da je manji tank, posto je manji auto, mal motor, mislio sam da je 43-45L. 50 je sasvim ok, ionako auto "ne ide" 😅

Dok ja mogu 500km sa tankom izvuci, ja zadovoljan

5 hours ago, paco said:

Nisam vjerovao da clio 2 ima tank od 50l- morao sam googlati. Pa megane 4 ima isto 50l. Mogli su barem staviti 60l. Ccccc.

Sad me strah uopće googlati koliki ima clio 4 tank. 

To je i mene šokalo... Ja bio uvjeren da je 40 L 😂😂😂

• 2 months later...

Super si prosao sa cijenom, vjerojatno je bila nesto niza jer je stradao od leda.

Nebitno je to, dobio si superpouzdan auto sa malo km za nikakve novce...ja sam toliko platio svoj aktualni mobitel.

Do nedavno sam i ja imao Clio Storiu 2007 koju sam uzeo kao drugi auto i kada sam ga prodao opet sam zelio Clio II i nasao sam Storiu 2012 zadnja godina proizvodnje od prve plasnice sa 119 000 km.

Zeni je to bio drugi auto za na put do posla u susjedni grad.

Auto gotovo da nije vidio gradske voznje i kao nov je.

Moj je 1.2 16V...uskoro cu ga predstaviti.😎

• Like 1

• Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.