Jump to content

Ne radi podizaci stakala napred

djordje48

Recommended Posts

Zamenio sam obadva podizaca stakala napred, vozacev i suvozacev. Pri promeni suvozacevog sve je radilo. Kad sam stavio vozacev nista se ne pomeriti..jel mi neko moze najpre reci koji je osigurac u pitanju jer se ne snalazim najbolje sa semom, a nema nista dezaljno objasnjeno u upustvu za upotrebu...jel imao neko slican problem kad oba podizaca zakuju? 

pretpostavljam da si čačkao po tome a da nisi prije toga odspojio akumulator pa ti je izgorio osigurač i zato ne rade oba dva... osigurači su s bočne strane instrument table na vozačevoj strani, kad skineš poklopac nacrtano ti je na njemu koji je za što.... ako se baš ne snalaziš, vadi ih redom i naći ćeš koji je, nema njih baš toliko puno u Cliu 2...

Edited by zoxir
  • Like 2

Hvala! Samo sam stavio novi prekidac i probao ga i odjednom je sve stalo..

• 1 month later...

Neispravan nov prekidac meat doria. Majstor je reparirao stari🙂

• Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.