Jump to content

Izrada metalnih OEM papučica Clio 197

Zrmi RS

Recommended Posts

Postoji li neka firma koja bi mogla napraviti metalne papučice pedala za clio 197/200. Nekad su se mogle naručiti ali sad ih više nema. Ostalo sto sam nasao u uk su ili bez ovakvih metalnih grba protukliznih ili s nekom trakom koja ne proklizava. Ovo su oem:

Screenshot_20250108_112408_Chrome.thumb.jpg.684e094d5d8f69e1f047bbe97e5b6ba4.jpg

tako nesto ako zelis "one off" i da bude kao original iz lima, racunaj par tisuca €... (napraviti kalupe i onda presanje)

alternativa je da ti neko izradi iz "komada" na cnc glodalici na osnovu 3D modela.. kako bi zvali "billet".. tu rcunaj 500-1000€ za set...

Da nadjes nekog starog "kovaca ili bravata" koji je radio puno s aluminijem i zna tucnim alatom uraditi isto to... ne vidim na slici dal se "obmotava" oko pedale ili je samo "lice".. ako je lice je mnogo jednostavnije nego ako se i "obmotava".

• Like 1

4 hours ago, MilosB said:

zaobravi bilo sta one off

Sto da zaboravim? Prevedi hahahah

49 minutes ago, MilosB said:

Da ce ti to neko izraditi 

Ma to znam....bit ce neka traka ili nesto cu ja vec smislit. 

To je teško držati urednim i čistim.

Stalno će biti pune prašine a obrisat se ne može bez vode i četke.

• Like 1

Može i na svoje zalijepiti šmirgpapir/kartužmarilju/glaspapir/brusno platno ili kako već di to zovemo.

Šta se desilo sa originalnim pedalama?

7 hours ago, laci said:

Može i na svoje zalijepiti šmirgpapir/kartužmarilju/glaspapir/brusno platno ili kako već di to zovemo.

Šta se desilo sa originalnim pedalama?

Pa nakon 345000km su se fino pobrusile hahahahah

@mata73 i mislio sam da je to tesko odrzavat. Zato trazim neku drugu opciju.....

Gledao sam cak i polovne pedale pa prebaciti, ali ni one nisu neka sreća....

Ako netko zna nekoga da ima, naravno za neku razumnu cijenu neka javi....

• Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.