Jump to content

Problemi (sjedalo, zvuk)

MIV

Recommended Posts

Pozdrav,

Imam par pitanja za megane 2016 1.5dci…

1. Čuje se “zviždanje” (kao da zrak negdje pušta), ali samo na cca 1200-1300 okretaja. U leru i iznad tih okretaja se ništa ne čuje i auto normalno ide. 

2. Vozačevo sjedalo dosta škripi prilikom pomicanja u njemu (kod sjedanja, ustajanja, pomicanja…). Zvuk je nalik nekakvom starom krevetu, a siguran sam da dolazi s donje strane sjedišta. 

3. Može li se ugasiti zvuk koji se čuje kad se auto automatski zaključa? 

Jel imao netko takve probleme i kako ste ih riješili? Hvala, lp!

1. provjeri crijeva intercoolera

2. podmaži malo federe u sjedalu, zglobove i vodilice možda, tu će negdje biti izvor škripanja

3. Dijagnostikom se može sigurno ugasiti

• Like 1

2. Ispod sjedala, na spoju ove prečne cijevi sa sjedalom (gdje sam ti označio), pošpricaj malo s wd-om. S jedne i druge strane. Ne zaboravi staviti neku krpu ispod da upije ono što pokapa dolje.

Imao sam isti problem i riješio ga na taj način. 2min posla.

Picsart_25-01-12_10-13-06-269.jpg

• Thanks 1

13 minutes ago, NepoznaT said:

2. Ispod sjedala, na spoju ove prečne cijevi sa sjedalom (gdje sam ti označio), pošpricaj malo s wd-om. S jedne i druge strane. Ne zaboravi staviti neku krpu ispod da upije ono što pokapa dolje.

Imao sam isti problem i riješio ga na taj način. 2min posla.

Picsart_25-01-12_10-13-06-269.jpgbr

bravo!

Isto tako sam i ja riješio problem sa škripanjem sjedišta kao što je kolega iznad opisao. Evo već godinu dana ništa ne škripi

• Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.