Jump to content

Servis Laguna I


Puska1900

Recommended Posts

Bok svima,

 

prije par mjeseci kupio sam Lagunu I, 97 god, 1.8 motor s plinom.

 

idući mjesec mi je rega, pa bi htio napraviti servis.

 

Ono kaj znam da mi treba, uz sve redovno kaj ide, letva volana, ručna, eventualno amortizeri i malo me zafrkava struja...

 

Treba mi preporuka nekog dobrog, naravno ne preskupog.

 

unaprijed hvala...

 

živim u Sesvetama, tak da znate da mi ne bude baš daleko i ako netko zna koliko bi me to moglo koštati, bio bi jako jako zahvalan :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Za redovan servis, litra ulja (Elf evolution 10w 40) košta u Tokiću 36 kuna, filter ulja je 50 kuna, filter benzina 80, i f. zraka me koštao 80 a klime 75 kuna.

Toliko ja platim servis. A ako si siguran da ti je letva otišla možda najbolje da drugu kupiš na otpadu. Ugradnja svakako košta oko 200 kuna a za samu letvu ovisi o dogovoru sa vlasnikom otpada. Što se ručne tiče sajle nisu skupe ali možda su ti zadnje pakne (ferode ako imaš doboše) potrošene?

A amortizere ne mijenjaj ako ulje ne curi iz njih. Ako je auto tvrd ili lupa uglavnom je problem u uporištima amortizera. Znam iz iskustva!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.