Jump to content

Megan 1.6 problem sa bobinom ?


aga

Recommended Posts

Dali netko zna dali se može ispitati ispravnost bombine na Meganu 1.6 96 god. imam problem kad se auto zagrije na radnu temperaturu na plin ne vuće u niskim obrtajima, štuca, ne prima gas a na benzinu sve je ok, to sve počinje čim se upali ventirator hladnjaka dok motor ne postigne radnu temperaturu je sve ok i na otvorenoj vožnji je sve ok i na plin i na benzin pa mi lega kaže da je moguće da bombina kad se ugrije šteka ali me čudi da na benzin radi sve normalno svječice i kablovi su promijenjeni u drugom mjesecu...

Link to comment
Share on other sites

Nije bombina vec bobina...i nije do nje problem vec do plinske instalacije

Link to comment
Share on other sites

Sorry na slovu m u bobini ali samo sam pitao jel se može ispitati ispravnost bobine. Opis kvara je samo zato jer možda je netko imao nešto slićno pa da mi pomogne da ne lutam. 

Link to comment
Share on other sites

Muci te nesto oko plina,vrlo vjerojatno map senzor ili isparivac.

Da je bobina,stucao bi i na benzinu...

Prije nego ista drugo pocmes,probaj malo smanjiti zazor na svijecicama,pa probaj...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.