goran_sch 369 Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Može malo pojašnjenja tko ima iskustva Dakle auto ima sustav nadzora tlaka u gumama što se dešava kad stavim zimske gume bez senzora što se dešava kad vratim ljetne gume sa senzorima ali ne na ista mjesta? Link to post Share on other sites
mata73 7454 Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Kad nemas senzore pokazivat ce grešku da nisu dostupni. Ne znam kako je kod tebe ali na Laguni 2 ako nisu na pravim mjestima nece biti skoro nista, osim što ce pokazivati npr da su zadnje gume napumpane vise nego prve. Na Laguni 3 pokazuje grešku cijelo vrijeme. Link to post Share on other sites
goran_sch 369 Posted August 17, 2016 Author Share Posted August 17, 2016 samo da ne pišti!!! kako sve skupa kompliciraju i izvlače lovu iz novčnika Link to post Share on other sites
Vox2 610 Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 (edited) Ja sam ugasio tu opciju preko kompa za nadzor,a senzore imam za prodati? Ako kome treba sa clio 197 Inace jedno vrijeme mi bio kljuc svjetlio zbog toga, pa lude natpise izbacivao, i nestale mi gume sa centralne slike gdje su inace sve 4 nacrtane Jednom se vozim i samo bum sve svjetli da su sve 4 pukle hah...a senzora nema..malo hoce malo nece ?. Samo off na komp i nemas brige Edited August 17, 2016 by Vox2 Link to post Share on other sites
Astrea 41 Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Pošto su u HR dosta stroži na tehničkom pregledu da ne budeš imao tu nekih problema zbog "neispravnosti"? Link to post Share on other sites
goran_sch 369 Posted August 18, 2016 Author Share Posted August 18, 2016 To si u servis išao da ti na kompu isključe ili postoji opcija preko izbornika Link to post Share on other sites
Vox2 610 Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 ako ti netko ima clip ,spoji ti i isključi ... ja sam i ono automatsko paljenje xenona ugasio itd, jer su mi svjetlili i kad je 0 bila ... sve se dade =) Link to post Share on other sites
goran_sch 369 Posted November 16, 2016 Author Share Posted November 16, 2016 Htio bih isključi sustav nadzora tlaka u gumama da mi ne svijetli upozorenje (stavio zimske bez senzora) servis mi je rekao da ne može na novim autima ima tko suprotno saznanje Auto Fluence 2016G Link to post Share on other sites
goran_sch 369 Posted November 17, 2016 Author Share Posted November 17, 2016 Zar nema nitko nikakav prijedlog? pa nije valjda da ja jedini imam problema sa time? Link to post Share on other sites
wifi 427 Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Pa rekli su ti... ili drugi set senzora za zimske ili iskljucit... uzmes neke aftermarket programabilne i iskodiraju se identicnim kodovima ka originali pa ce prijelaz bit neprimjetan. Link to post Share on other sites
Chupi 227 Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 ili se navikneš na to... svjetli lampica dok je ne poništiš onda se opet pali nakon 9 minuta ako brzina prelazi nekih 60-70km/h barem je tako kod mene... Link to post Share on other sites
goran_sch 369 Posted November 17, 2016 Author Share Posted November 17, 2016 ma svijetli servis (onaj ključ) i posebna lampica za gumu i još k tomu na velikom ekranu ali to se da ugasiti staviti ću naljepnicu preko toga jer ovako iritira pogotvo po noći neznam zašto seronje nisu omogućili da se to isključiti barem kako mi ovi u servisu kažu ali njima nikad nemožeš 100% vjerovati zato sam i pitao tu dali netko zna poprilično me ispizdio taj bezobrazluk sa tom gluposti stvarno debilan propis i potpuno nepotreban koji ide nekom proizvođaču ventila na ruku Link to post Share on other sites
Recommended Posts