Jump to content

K: Twingo Sport RS (133)

rise

Recommended Posts

On 18. 11. 2020. at 0:01, margax said:

@rise

Ne znam dal je bilo rijeci o ovome ali sam naletio na oglas pa eto, mozda pomogne

https://www.facebook.com/marketplace/item/665602734124136/

Ma to je taj isti (autopraona Bobo) kaj se gore spominjao - trazio je 9200, pa 8500, pa 8200 i sad 7500. Kupio ga je prije pola godine za 6500. Kad se urazumi cemo razgovarati :D 

• Like 1

3 hours ago, moril said:

Pred koju godinu dalo se naći twingo 133 za 6 tisuća 

Kad sam ih ja gledao prije 3 godine su isli za 5000-5500.

23 hours ago, rise said:

Ma to je taj isti (autopraona Bobo) kaj se gore spominjao - trazio je 9200, pa 8500, pa 8200 i sad 7500. Kupio ga je prije pola godine za 6500. Kad se urazumi cemo razgovarati :D 

tesko da ce se bozek urazumit.. osobno znam da pazi na svaki auto tocno onako kako si opisao, lik je zesca picajzla i slobodno mu reci da kad spusti cijenu na realnu da ti se javi.. ili mu posalji onaj stari oglas da vidis kaj ce rec :D 

On 21. 11. 2020. at 10:27, Kasabian said:

To je onaj iz Splita - isto imas par postova prije o tom autu. Isto camping na Njuski, sad je netko odlucio probat prodat u ZG..

Nula bodova...

@dolacma ne pada mi na pamet... u svakom slucaju njegov auto i njegovo pravo traziti koliko god zeli. meni je ionako ta kupovina Twinga RS 108. stvar na bucket listu, jednom ce se poklopiti. Do tada se uopce ne opterecujem :D 

• Like 2

• Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.