Jump to content


Guest klokan

Recommended Posts

Ako je Megane 1, ja ti mogu pomoci, a ako je dvojka pitaj nekog drugog

Jedinica je! Pomagaj. :) Iako se ja još uvijek nadam da će one do sutra biti zamijenjene no ako ne budu morat ću ih sam zamijeniti... Javi se... :)

Link to comment
Share on other sites

Prvo skines zastitne mrezice od visokotonaca gore na pokrovu cockpita, to mozes lako kad otvoris vrata sa strane sarafcigerom nadignes i same iskoce. Zatim će ti se ukazati po jedan vijak sa svake strane, ali moras imati torx nastavak za odsarafiti ili mozda mozes i prikladnim ravnim odvijacem ako nije jako stegnuto.

Zatim samo s prednje strane lupis dlanom odozdo prema gore u pokrov cockpita i on ce se odvojiti nekih 5,6 cm u vis. Onda povuces cijeli pokrov prema sebi i to je to. Sad ti se vide satovi i lako im je prići. Ako trebas mijenjati zaruljice iza onih kotacica za ventilaciju i grijanje, prvo skini pepeljaru pa zatim sve sarafe koji se vide i cijeli sklop s salterima izvuces van.

Imas i slike na nasim linkovima "Manuali", odes u Megane 1, tocka 83 instrument panel, instrument panel.  http://jester.com.ua/renault/Megane/

Ako nije jasno jos sta pitaj, ja sam to skidao bar 5 puta.

Puno hvala, izgleda da ne rade ni neke lampice s gornje strane instrument ploče, pa ću i njih zamijenit. Procedura radi. :)

P.S. apdejtan je sig novim autićem. :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.