Jump to content

"Piggy-back" chiptuning?


Coupe RS

Recommended Posts

Evo, danas od prijatelja prvi put cujem za taj pojam, kaze mi da je bolje od obicnog chip-a kojeg platim 300 ili vise eura, a ako uzmem tu neku "kutiju" za 400E koja se spaja izmedju ecu-a i promjeni parametre (mape) ubrizgavanja. Koliko sam skuzio, to se moze stalno mjenjati, cak je spominjao neki kontrolor koji stavim negdje na konzolu i iz auta podesavam parametre????

Eto, ako neko zna pa da mi pojasni malo .... :??::??:

Link to comment
Share on other sites

Piggy-back

Uredjaj koji se spaja na original comp, mijenja parametre motora, odnosno presrece original signal i salje svoj, tunirani.

Ovo za kabinu sto mozes staviti nije mijenjanje parametara nego uksljucivanje/iskljucivanje tog uredjaja, tako da mozes u svakom trenutku imati tuniran ili netuninran auto.

Korisna stvar za rijesavanje problema garancije automobila, posto se ukloni bez ikakvih tragova, ali ne znam nikog tko to ima u autu pa da znam da li to stvarno radi tako onu pisu ili ne

Link to comment
Share on other sites

meni to poznanik ima na seat leonu...i kaze da je sasvim zadovoljan sa tim...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.