Jump to content

CarOverDose party


Rain

Recommended Posts

Pozivamo sve ljubitelje dobrih automobila, od street style, preko off road do rally automobila da nam se pridruže 08.09.2007. na zagrebačkom jezeru Jarun na velikom partyu.Izbjegavajući klišeje došli smo na ideju da napravimo event gdje bi okupili sve (ili večinu) cestovnih oktanskih prometala tako da očekujemo i "bajkere", drift automobile, off road team i slično.

flyer2ht2.jpg

Kao što ste imali prilike pročitati na flyeru, koji ujedno možete isprintati jer se isključivo sa flyerom može ući na party, bit će i cuge po popularnim cijenama, a bit će i klope.Dolazak su potvrdili i kolege iz dB teama Zagreb.Očekujemo i dolazak gosta iznenađenja. Sponzori, a njihove logotipove možete vidjeti u desnom donjem uglu flyera, će cijeli event popratiti, od degustacija, do tombola, nagradnih igara i slično..Naravno, sa svojim atraktivnim hostesama.

Program će biti šarolik pa iz istog izdvajamo, naravno sudačko ocjenjivanje u street stylingu, a bit će tu i ispit spretnosti; skidanje kotača za djevojke, ispit muškosti; guranje automobila na 42m i slično, bit će tu još i mjerenje glasnoće auspuha u dB...itd.

Prijave za natjecanje u stylingu možete poslati na prijava@caroverdose.com te u e-mailu OBAVEZNO navesti Vaše puno ime i prezime, te model i tip automobila koji prijavljujete i registarsku oznaku.

Lokaciju i pozivnicu možete vidjeti na ovom LINKU.

Vidimo se!

Link to comment
Share on other sites

Bilo je zanimljivo malo doći ...pogledati ...

Golfovi posvuda :bigl:

nešto lošija organizacija...

Igorš se natjecao... u stylingu i DBdrag-u

Rain također viđen u posjeti..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.