Jump to content

Pozdrav iz Pule


Guest Ante_22

Recommended Posts

Guest Ante_22

Bok!

Ja sam jedan novi lik ovdje na forumu!( ko da nije vidljivo zbog cega ovdje pisem!)

Zovem se Ante , dolazim iz jednog mjestasca Sisan blizu Pule. Evo nedavno prije jedno mjesec dana kako mi je riknuo stari auto, bio sam primoran kupiti drugi, a ne motor sto je bila moja primarna zelja. ali sta je , tu je! life go's on! :nezna:

I tako imao sam par ideja u glavi sta bi uzeo kao drugi auto i suzio sam na dva pa koji prije pronadem u dobrom stanju! tako se desilo da sam prije pronasao lagunu i kupio je! :hdbg:

Za sada sam zadovoljan, ali me cekaju malo veci troskovi, ipak kad kupis polovnjaka obavezno je naparavit veliki servis za moju sigurnost, onaj prodavac moze reci da je bilo jucer ( prije 100-injak godina) :??: Sto je sigurno sigurno je!

evo da ne duljim previse za sada cu samo da vas sve pozdravim i svima zazelim, a tako i sebi siguran i sretan put na nasim "prekokrasnim" cestama ispunjenim predivnim aranziranim buketima i obasjanim svijecama!!! :frown:

i jos da ne zaboravim na ovaj forum i klub sam saznao putem googla, dok sam pretrazivo neke slike i jos neke druge glupsoti.

nadam se da cu i ja nekom uspjeti pomoći sto se tice rubrike uradi sam jer imam vec ponesto iskustva u ugradnji muzike u auto i lakiranje dijelova, a jednom cak i auta, nazalost nisam nista dokumentirao, jer se previse udubim u psoao pa zaboravim napravit koju slikicu, ali nadam se da ubuduce ocu jer mi ovdje "prijete" nekim izbacivanjem s foruma ako nisi aktivan :plazi:

Sve u svemu jos jedan veliki pozdrav i nadam se da cemo se koji put svi jednom skupiti i razmijeniti svoja iskustva!!

unaprijed zahavle svima!!!

veliki pozdrav iz PULE!

u je stvrano veliko :hdbg:

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav sugrađane!! ;)

p.s. ja sam ti išao u razred sa Alenom Matasom iz Šišana..

Edited by Jan Plexy
Link to comment
Share on other sites

:hey: , znači, našao nas, a nemaš nikakvu frku sa svojim kolicima :oo::bigl:
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.