Jump to content

R4


Guest

Recommended Posts

pozdrav svima,vec sam pomenuo da sledi sredjivanje rendze,medjutim ne tako detaljno kao sto je vec pokazano,uglavnom farbanje i malo mehanike,limarija je uradjena pre dve god. trazim i alu felne pa ako neko zna za neke neka javi.

http://img215.imageshack.us/my.php?image=picture068wn0.jpg

http://img215.imageshack.us/my.php?image=picture006oc5

ovako smo ja i kum ofarbali njegovog golfa,e sad ja renoa planiram da ofarbam u bordo boju kao na golfu i da eventualno u crno ofarbam ona dva upustena dela na haubi i krovu i peta vrata,i dvoumim se da li ostaviti plasticne lajsne na vratima ili ih skinuti(cini mi se da je to bolja varijanta).

Sta vi mislite?

:hey:

Link to comment
Share on other sites

:hm: ja ne bih stavljao tu kombinaciju. Po meni je bolja varijanta da ofarbaš auto u bordo, a lajsne (i ostale plastike) u mat crno. To bi bio posao ;) . Još napiši koje felne i koliko cola bi stavljao. Svašta se ovde mo
Link to comment
Share on other sites

a bogme dobro je matori jutros lupio rendzu o kapiju,da malopre sam samo ispravljao limariju,ima jos posla sutra,a na prolece menjanje blatobrana i branika :nezna:

Link to comment
Share on other sites

Skini bocne plasticne lajsne samo ako nadjes one fine tanke metalne kakve je imao TL :hey:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.