Jump to content

Pozdrav svima


Guest Jay

Recommended Posts

Zovem se Jan, iz Zagreba sam (Centar), imam 23 godine i trenutno vozim Hondu civic 1.4, kazem trenutno jer uskoro ide u prodaju. Oduvijek imam veliku ljubav prema Hondama ali i respect prema mnogim drugim markama pa tako i prema Renaultu. Posto ne smatram da je Honda kraj svijeta ili neki uber auto (mrak je i stvarno pouzdan a ima vrhunskih jurilica) ali ipak zelja mi je malo probat i okusit druge marke (koje me isto privlace).

Tako dolazimo do Renaulta i nekako me poceo jako zanimat Clio Sport. Pa sad dosao tu da bi malo vise saznao o Cliu. Vec sam dosta pregledao topica i malo popunio neke nejasnoce ali jos uvijek mi neke stvari nisu sjele bas s tim autom. Long story short, iz nekog razloga me zaintrigirao taj auto pa sam se uclanio da vas sve malo upoznam i saznam sto vise o Sportu.

Inace sam po struci ekonomist; diplomirao prije nekih godinu i pol, radio svasta a trenutno sam ne zaposlen (trazim posao a usput sam neke fush poslove doma odradio, odnosno jos radim). Inace sam se bavio jedrenjem, presto zbog ozljeda ali jos uvijek gajim veliku ljubav prema istom. Trenutno (i unazad 3-4 godine) najaktivniji i najdrazi hobi mi je fotografija...

eto to bi bilo to manje vise...

:hey:

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav i dobrodošao! :hey:

Dobro si sve napisao...imaš sad full pristup...a šta se tiče Clia sport - uzmi, neće ti biti

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.