Jump to content

Pozdrav!


Darker

Recommended Posts

Pozdrav svima.Imam 2 renoa Megane i Scenic.Veliki sam ljubitelj te marke, a promjenio sam dosta drugih vozila poput Opela ,Forda,Zastave,Fiata i.t.d.Vec nekoliko puta se uclanujem na forum i jedini je koji brise clanove nakon 1 mjeseca.Ja nisam od onih koji vole puno pisat, ai nemam vremena stalno visit na svim forumima.X puta znam odgovore na neke probleme ali zbog nedostatka accounta ne mogu pomoc jer su pravila cudna kao i ne prihvacanje vipove e-mail adrese. :tup::tup:

Inace se bavim elektronikom i sam sebi popravljam auta, doslovce, rijetko kupujem dijelove osim kad moram :??: Megana sam rasturio i sve pregled u prvih mjesec dana a svidjela mi se jednostavnost rastavljanja, isto ko i kod scenica.U 3 godine sam otklonio nekih 10 -15 nedostataka sa ulozenih 1000 kn maksimalno u njega.

Toliko od mene.

Link to comment
Share on other sites

:welcome:

BTW, acc. se briše, čini mi se posle 3 meseca a što se maila tiče, ne prihvataju se free web mail adrese ;)

Da bi dobio full pristup forumu, moraš popuniti profil do kraja (npr. datum rođenja) :hey:

Link to comment
Share on other sites

Hvala na pozdravima!

Skuzio sam pravila samo kazem da je malo prestrog kriterij, a sto se tice vipove e-mail adrese nije free,uvjet je mobilni telefon a i prednost, jer mi badava javi svaki mail koji dobijem tak da ne moram stalno visit na kompu.No, je kako je pravila su takova ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.