Jump to content

Bok svima


Guest Ico2005

Recommended Posts

Guest Ico2005

Od 28.02.2008. ponosan vlasnik Lagune II '04. godište kojom zamjenih Toleda '96 poradi izrazite trulosti podvozja. U odabiru novog auta dobrano mi je pomogao ovaj forum u čemu sam zahvalan. Laguna je odličan auto i najviše me je fascinirala udobnost u vo

Link to comment
Share on other sites

Guest Ico2005

Hvala svima. Inače, nisu mi nepoznati francuzi. Kao klinac moj je otac imao citroena, ne znam koji točno model al je bio dugačak i kod kretanja si morao čekat da mu se guzica digne, i stari je tada a i danas tvrdi da mu je to najbolji i najudobniji auto kojeg je ikad imao. I onda greška na el. instalacijama i izgori mu do temelja.

Edited by Ico2005
Link to comment
Share on other sites

Pozzz i dobrodošao...i molim te samo da promjeniš onaj free e-mail (@thegame.com) u neki autorizirani pa da ti mogu dati pristup. ;)

:hey:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.