Jump to content

ventilacija


hare_a

Recommended Posts

citam po forumu uglavnom svima ode 1,2,3 brzina zbog te diode ili otpornika a meni radi 1,2,3 ali 4 ne radi?

radi se o megan sedan 1.5 dci sa manuelnom klimom ako je to uopste bitno

molim pomoc i vasa iskustva

Link to comment
Share on other sites

meni se ponekad dogodi da mi se ventilacija upali tek nakon minutu dvije nakon sto upalim auto. a nekad se nece uopce, i kad ponovno sjednem u auto radi normalno. mislio sam da je u kontaktima problem, ali nedavno mi je jedan autoelektricar rekao da ventilator crkava. kad crkne trebat ce ga promjeniti. do tad cu ovako...

pretrazi forum, ima ti dosta temi o ventilaciji sa slicnim problemom.

Link to comment
Share on other sites

I ti imaš kvar reostata...samo što su tebi otpornici u redu ali ti je direktni kontakt (4 brzina) ili korodirao ili pregorio ili otpao. Isto trebaš skinuti van reostat i viditi šta i kako.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Cuje mi se ventilator u kabini na manjim brzinama. Kolega je rekao da bi ga mozda trebalo ispirit. Gdje se uopce nalazi ventilator kabine na cliu 3?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.