Jump to content

Novogodišnja turneja Dubrovnik - Zadar - Dubrovnik


logan

Recommended Posts

Novu 2010. g. sam sa suprugom odlučio dočekati u Zadru kod svojih starih prijatelja te usput posjetiti i zadarsku RKH ekipu. Na žalost dva dana u Zadru kiša nije prestala padati tako da sam sa Zdaranima samo telefonski izmjenio novogodišnje čestitke. :frown:

Zato sam na povratku kući odlučio popiti piće sa RKH ekipom iz Vodica što mi je i pošlo za rukom. U ugodnom društvu Coupea RS, Petaka i Twinga VD smo proveli dobrih sat i pol i hvala im što su odvojili malo vremena za starog dunda logana. :respect:

post-1158-12624703600637_thumb.jpg

Već se primicala noć a do Dubrovnika me čekao još dugačak put po ovakvom pasjem vremenu pa sam ostatak puta umjesto jadranskom magistralom odlučio od Šibenika do Ravče prevaliti auto putem.

Sorry Zadrani ali vrijeme nam stvarno nije bilo naklonjeno. Nadam se da ćemo sljedeći put biti bolje sreće.

Link to comment
Share on other sites

Pozdravljam kolegu Zorana i suprugu...drago mi je što ste navratili malo do nas, Vodice su malo misto pa se sve brzo složi i dogovori. Eto, poziv i drugima koji se slučajno ili s namjerom nađu u Vodicama ili okolici - brojevi mobitela su u profilu pa se javite...odvojiti pola sata-sat za ćakulu i drink s Renaultovcima je uvijek zadovoljstvo.

:hey:

Link to comment
Share on other sites

lijepo je vama bilo...ja gledam malo tko je to ovaj stari cica, kad skuzim to je logan (nisam ni znao koliko god imas) hehe...

Link to comment
Share on other sites

Još da je stavio crvenu kapu isti Djeda Mraz :ahaa:

Misliš ovako :zubo:

post-1158-12625358277973_thumb.jpg

Nisam ja tako star samo mi je malo požutjeo rodni list :deda: i čast mi je družiti se s ovakvim "sinovima" kao što su moji Vodičani. Nije ovo prvi put da ja navraćam k njima.

Link to comment
Share on other sites

i meni je krivo što sam prespava skoro 2 dana u komadu...ali bit će još prilika za kavu...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.