Jump to content

Zagreb-osiguranje


frenchkey

Recommended Posts

Čitam na forumu HR da je Zagreb osiguranje (sad ih je kupio Austrijski Basler) počelo slati uplatnice s opomenom pred tužbu vozačima koji su unatrag nekoliko godina pa do danas sklopili policu obveznog AO uz bonus od 50%, a da zato nisu imali pokriće.

Znamo da se to tada dijelilo šakom i kapom, ali evo mudraci su se domislili da retrogradno potražuju novac od osiguranika. Koliko je to opravdano i dali bi prošlo na sudu, na spomenutom forumu vodi se žestoka rasprava. Zamislite da ste kupili novi auto uz popust od npr 20% prije par godina i sad se prodavatelj sjeti da vam zločesti djelatnik prodaje nije smio dati taj popust, njemu da otkaz, a vama uplatnicu za nadoknadu razlike!

Ja tamo nisam osiguravao auto, a nakon ovakvih poteza zasigurno i neću, džabe im reklame na TV što ih bjesomučno vrte ovih dana.

Link to comment
Share on other sites

ja sam tamo osiguravao auto jer su bili full korektni (nevezano uz tih 50% popusta)

da li su mi 50%, platio sam račun na ponuđeni iznos.. naknadno im ne misilm ništa plaćat. pa nisam ja kriv kaj mi je njihov poslodavac dao 50% popusta! to nek riješe prvo sami sa sobom :)

Link to comment
Share on other sites

A i oni se svašta sjete. Pa valjda postoji ugovor koji su potpisali i u kojem su (ne)jasno uvjeti navedeni koje potpisom obje strane prihvaćaju. Tako da im je to valjda potez "Ako prođe - prođe".

Bašt to što kaže kolega Frenchkey, onda svatko tko je dao popust na nešto se može sjetit tako slat uplatnice.

Link to comment
Share on other sites

Čitao sam i ja to na forum.hr-u, i baš ljudi kažu ovo što sad vi kažete, ali realno gledano bonus nije popust. :nezna: Na taj su način privlačili ilegalno nove osiguranike (baš kao i većina osiguravajućih društava), a zapravo to je ilegalno, jer država može revizijom utvrdit je li ona oštećena na taj način (porezi, naknade i sve ostalo što proizlazi iz toga).

E, pa kad je još i stranac umiješan u to, neće se bakćat i sebi radit probleme sa zaboravljanjem onog od pred par godina, nego će ić to raščistit...i još zaradit koju kintu.

Sjećam se, pred 6 godina sam išao osigurat svoj prvi auto. U Eurohercu su mi nudili tako neki bonus, a ja sam samo produžio do Croatia osiguranja.... :fucka:

Link to comment
Share on other sites

Mogu onda poslati i onima od prije 10 godina opomenu pred tužbu jer je u međuvremeno poskupjelo osiguranje pa da nadoknade razliku. Nisam nikad bio osiguran kod njih i nisam imao nezaslužene bonuse, ali da mi bilo što takvog tipa dođe fino bi im preporučio da mi ga posakaju.

Link to comment
Share on other sites

Guest unknown99

Ne znam koliko je to tocno, ja sam 2005te osigurao auto kod njih, 50% sam dobio preko zene u peugotu kad sam kupovao auto, nista nisam dobio na adresu no kako sam auto prosle godine prodao i nisam produzio policu osiguranja i kaska mozda su na me zaboravili :)

Link to comment
Share on other sites

Ja sam tamo osigurao auto i kasko i obavezno i na ovom imam samo reci :rotfl: :rotfl:

Definitivno najniza cijena i jednog i drugog od sviju.A svi imaju svoje bisere jer sam bio u svima.A ovdje sam morao biti samo clan haka i dobio jeben popust

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.