Jump to content

Pozzz....


dakky

Recommended Posts

Prema pravilima registracije foruma moram se predstaviti članovima, pa evo... Ovo mi je zapravo druga registracija, prvi puta sam se registrirao jednom davno, prije pet godina, kada sam i kupio svoj Megane II. Moja tadašnja nesavjesnost i neredovito logiranje na forum dovela je nemilosrdne odluke administatora da zatvore moj profil, što me tada prilično pogodilo, i eto, trebalo mi je punih pet godina da se oporavim,...:klap:

Link to comment
Share on other sites

dobrodošao natrag :hey:

Ajoj što je registracija na ovaj forum komplicirana, i traje li ga traje....

Pozdrav svim članovima, nadam se da ću vam se uskoro pridružiti! Valjda će neki admin odobriti moje članstvo... wave.gif

Link to comment
Share on other sites

:welcome1:

Drago mi šta si se oporavio! :dobroje:

Link to comment
Share on other sites

:servus:

ako se 3 mj. ne logiraš na forum, account ti se sam briše ;) eto, za vikend očito ni kolege nije bilo na forumu pa si zato malo dulje čekao na pristup ostaktu foruma! ;) uživaj! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.