Jump to content

Bok


Guest Dado1985

Recommended Posts

Guest Dado1985

Bok svima,

evo ja sam Dado, nakon 3 godine vraćam se u Renault. Prije 3 godine, bio sam i član foruma i cluba, čak sam bio i na meetingu tu i tamo, tamo kod bille, ne znam da li je još uvijek tamo okupljanje.

Prije par godina sam imao Lagunu 2000. g., srebrne boje koju sam vozio 2 godine, imao sam jako puno problema s njom, ali bez obzira na sve uvijek sam govorio kako je to bio udoban i dobar auto. Bilo mi je zapravo žao što nije motor bio u kakvom, takvom dobrom stanju. Nakon toga sam vozio opel astru, koliko god ona dobro izgledala i bila u super stanju, nije to bio taj osjećaj. I evo došao je opet trenutak, s velikim veseljem mogu reći da mi dolazi Renault Laguna II slijedeći tjedan 2004. godina, igrom slučaja isto u srebrnoj boji. Imao je tu netko prste tamo gore....hehe...

Eto, veliki pozdrav svima za sada, što drugo da kažem... :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.