Jump to content

Renault Megane 1.9 gt line


Guest berlin

Recommended Posts

Planiram kupiti novi Renaul megane 1.9 gt line 130 KS (5 vrata). Cijena navedenog modela je oko 150.000kn. Druga opcija je benzinac 1.6. Bio sam na probnoj vožnji i što se tiće kvalitete i opreme bio sam i više nego oduševljen. Jedina mane je što sve to ne prati i motor od 110KS, čini mi se malo trom. Cijena benzinca je oko 125.000kn. Zanima me vaše mišljenje..............

Link to comment
Share on other sites

Ja osobno ne bih uzeo tog benzinca, eventualno 1.4 TCE.

Vozio sam GT Line 1.6 i sve me je oduševilo osim motora. Jednostavno, taj motor ne pristaje tako uređenom autu. Ovjes je fantastičan, sjedala još bolja. Dizajn također, a motor je bez duše.

Nije da ne ide, ide solidno za osnovni motor, ali nije to to.

Imam dojam da moj TCE ide daleko bolje.

Link to comment
Share on other sites

Ja imam sličan,ako ne i isti motor u svom Meganeu II Ph. 1. Na 1250 kila koliko je moj Megi težak,1.6 je SLAB motor. Vjerujem da neki drugi auto iste snage ide masu bolje. Pregrizi **vno i uzmi ili 1.4T ili pak D-zlo. :dobroje:

Link to comment
Share on other sites

nazalost, full pristup forumu nije moguc preko free email adrese pa mi posalji na PM neku drugu da te aktiviram :hey:

Link to comment
Share on other sites

To i ja mislim. Mislim da je dizel bolji izbor. Nisam ga vozio, ali mislim da je 130KS sasvim pristojno. Kavi su motori 1.9 dci?

Izvrsni.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.