Jump to content

Moj prvi udes


marrky112

Recommended Posts

Evo i ja sam uspio napravit štete...vozim se autocestom jutros za zg i nešto prije novske krenem obilazit kamion (prometa skoro da i nije bilo,cesta potpuno suha) brzina oko 130 i odjednom na deset metar ispred sebe vidim j.....u ledenu santu..vidim da nemogu naglo smotat pri toj brzini i ja ga uštimam tak da sam ledenu gromadu pogodio sa pol polovice auta...kako je to zveknulo,mislio sam da mi je pol auta odvalilo,a na retrovizoru vidim lete komadi plastike...ništa odmah stanem da vidim šta sam napravio,ceh je platila donja motorna zaštita...rupa iza kartera je oko 30 cm...sreća ništa drugo nije nastradalo (provjereno u roci)...uđem u auto i nastavim do prvog parkinga,da to detaljnije pogledam...ništa sve u redu osim te zaštite,ništa čak nije niti visilo,nevjerovatno kako je pukla tako pravilno...nastavim za zagreb jer nemam vremena čekat policiju i na naplatnima prijavim nezgodu...tip mi da broj telefona u hac-u za takve stvari,žena me uputila da odem na velesajam u croatiu procijenit štetu i to je to...sad čekam da vidim hoće bit šta od toga,jer hac mora odobrit isplatu...procjena će bit gotova već u petak...jel imate kakav savjet, ili je ovo slučaj 0 bodova... :frown: ...znam da sam odmah trebao zvat policiju,al nisam imao vremena :ljut:

Link to comment
Share on other sites

Mislim da su ti šanse male,jer može HAC reći da si napravio negdje drugdje.

Trebao si makar slikati ono što je ostalo od leda i plastike.

Ali sada je lako biti pametan.

Dobro da je tako završilo.

Nadam se da ćeš to ipak riješiti u svoju korist. :dobroje:

Link to comment
Share on other sites

dečki jel mi može netko provjerit jel ta oplata ista kod svih megana ili postoje neke razlike...stavji sam nove windoze pa više niš nemam :frown:

2mata: znam da su mi šanse nikakve,ali nemaš pojma koliko sam se usro i koliko sam bio sretan kad sam vidio da nije ništa teže da mi slikanje nije bilo niti na kraj pameti :tup: ...sreća je ta što ju nisam pogodio kotačem...kako bi to tek završilo :oo:

Link to comment
Share on other sites

Bem mu miša gdje te to pogdi :frown:

Budi sretan da je glava na ramenima i da nema povreda. Znam da boli materijalna šteta ali neka je sve u njoj i nek' te čim jeftinije to prođe. :dobroje:

Link to comment
Share on other sites

Gotovo siguran odgovor ti je: niste prilagodili brzinu uvjetima na cesti.

Jednostavno pokušaj zaboraviti i naći najjefitniju varijantu popravka.

Bitno da je glava na ramenima. :dobroje:

Link to comment
Share on other sites

ma mislim da me neće na taj način skinut sa......jer postoje neke evidencije kakvo je vrijeme i uvjeti bili u tom trenutku , moglo bi se reći idealno,na onim električnim znakovima je bilo 130 koliko sam ja i vozio, a nigdje nisu stavili znakove gromade leda na cesti :frown: ...najveća greška je što nisam pozvao policiju ili uslikao frgu leda, dakle ja nemam dokaza da se to dogodilo baš tamo i baš od tog i tog...tak da će me sigurno na tu foru odkantat...

ma valjda ću nać negdje tu polovnu oplatu jer nova je preko tisuću kuna...idem u subotu u brod pa ću vidjet kod toce...ali ipak ću pričekat i odgovor iz hac-a,nikad se ne zna....(je....a nada :laugh: )

istina,bitno da je galavuča na mjestu i da nije ništa strašnije,a moglo je biti...

Link to comment
Share on other sites

Najjeftinija opcija je prekriti rupu komadom lima i pričvrstiti nitnama ili vijcima,nije na vidljivom mjestu pa neće žuljati oko a zaštitna funkcija ostaje. :cool:

Link to comment
Share on other sites

Ta oplata je kod mene odavno od debelog lima,:ahaa: a mozes je i ti skrojiti, nije to problem.

Edited by El Bayanero
Link to comment
Share on other sites

a i na autoputu stajat i slikat gromadu leda mislim da nije bsa prepametno, narocito ako je ogranicenje bilo 130...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.