Jump to content

Rijeka promet - pauk


boJan02

Recommended Posts

Drustvo rijec je o kazni od Rijeka prometa, tj. pauka...

Prije vise od godinu i pol dana pauk mi je u Rijeci, tocnije na Skuljicu digao auto, a ja sam vec stigao u procesu dizanja vozila, te ih zamolio da ga spuste, ali su odbili i rekli da je vec gotovo te ga prevezli na deponij koji je 300injak metara dalje.

Auto sam preuzeo bez placanja, tj. dobio sam uplatnicu od 500kn koju bih trebao platiti u roku od 8 dana, i uz to sam dobio od prometnog redara 300kn kaznu. Nista od toga nisam platio, te sam na pauk napisao zalbu, koju su mi odbili ali mi nisu na istoj napisali nikakva upozorenja ili posljedice ukoliko ne platim istu.

Po pricama poznanika sam cuo da prometno redarstvo oprasta kazne ukoliko je prva ( sto meni i jeste) te od njih nikad nista nisam dobio od tada.

Sad me zanima ova kazna od pauka 500kn, kakva je procedura sa istom, odnosno kakve su posljedice za mene, hoce li biti neke kamate, dodatni troskovi i na samom kraju ovrha, te ukoliko da, koliko iznose kamate ukoliko je netko vec imao iskustva sa istim?

Hvala !! :doh:

Link to comment
Share on other sites

Minimalno 3-4 kazne nisam platio za pauka i prometne redare,a od toga je prosla koja godina...

Kamate mislim da i nece doci,eventualno ti mogu sve to prebacit na poreznu,ali sumnjam... Dok ne dode doma postar s preporukom od njih,ne poduzimaj nista... :dobroje:

Link to comment
Share on other sites

e pa stvar je u tome sto mi i je doma dosla neka preporucena posta iz Rijeke, ali kako ja sad nisam u Puli ne mogu je podici u roku koji su mi dali, a pretpostavljam da je to to, jer ne znam sta bi drugo moglo biti, pa buduci da necu ici samo zbog toga dole, zanima me sta mi sljedece slijedi... :nezna:

Link to comment
Share on other sites

pozz...ja ti radim tamo ne na pauku al ću provjerit situaciju,napiši mi na PP regu auta,ako znaš kada su ti digli auto i ko je vlasnik pa ću ti ja malo pitat da pogledaju u kompjuteru šta je s tim i u kojoj fazi,po novom ti ide na finu i ide ti ovrha,šta se tiče prometnog redarstva i hoće i neće oprostit,ali ako ti je prva kazna trebali bi oprostit,to preporučeno šta ti je stiglo moglo bi ti bit i od grada rijeke ne samo od nas jer i oni šalju doma tako preporučeno opomenu pred sud,eto ti primjera kuma moja je nakon godinu i 2 mjeseca tako dobila doma od njih opomenu pred sud,moj savjet ti je da ako hočeš bit siguran nazovi prometno redarstvo na 051/209-356 pa objasni situaciju i da te zanima šta je s tim,ljudi su ljubazni i lijepo će ti sve objasnit i reć,on sve tamo vidi koji si prekršaj napravio,vidi slike vidi sve čak ti mogu reć da bi mogao preko telefona reć dal ti mogu oprostit,probaj ništa te ne košta ;)

Link to comment
Share on other sites

Sta je s onim autima u Vodovodnoj?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.