Jump to content

Pozdrav i pitanjce


Guest

Recommended Posts

Pozdrav svim vlasnicima reaulta, ja sam također odnedavno vlasnik twinga iz 96.g. , zasad sam zadovoljan autom, napravio sam 3tkm bez ikakvih problema, ne troši ulje i vodu , s tim da provjeravam ulje i onako mi se čini da bih mogao i koju kap uliti, e sad glupo pitanje je sljedeće: Neznam kako se otvara čep od ulja , probavao sam svakako ali ne ide , i još nešto kad i ako uspijem otvoriti čep koje ulje da ulijem ako NEznam koje je trenutno u njemu, i još nešto gdje nabaviti neke rabljene djelove tipa desni prednji bok, prednji blatobran oboje crne boje , hvala

Link to comment
Share on other sites

Na tvome mijestu,ja provjerim ima li ispod haube ceduljica na kojoj je mehaničar (ako je uopće mehaničar) napisao i napravio izmjenu ulja. Kilometri,ulje,ovo-ono. Ako ne piše,pitam prijašnjeg vlasnika i sl. Ako ništa ne pali,mijenjam i ulje i filter pa znam šta je i odkad unutra. Na kraju krajeva za manje od 500kn imaš i filter i vrhunsko ulje i izmjenu. Dijelovi? Potraži Lagerosa. Ako nema dijelove,sigurno ima savjet. :dobroje:

Također,dobrodošao na forum!

:welcome1:

Link to comment
Share on other sites

welcomerkfza3.png

Možda nebi bilo loše da otvoriš novu temu u "Djelovi, održavanje, problemi". Mislim da se čep od ulja treba zakrenut u ljevu stranu za 90(stupnjeva) i nakon toga se samo izvadi. Bar je tako na mom cliu. Sumanjam da je na twingu nešto drukčije.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.