Jump to content

Pozdrav iz Požege


davor1pz

Recommended Posts

Pozdrav forumaši. Pa da se predstavim, zovem se Davor Pavošević, živim u Požegi, a rodom sam iz Osijeka. Rođen sam 1984. godine, znači već se bližim tridesetoj hehe. Diplomirao sam na elektrotehničkom faklutetu u Osijeku 2009. godine smjer automatika. Od automobila imam Škodu Feliciu 1.3 iz 1996. godine i Renault 12 TL iz 1975. godine, a povremeno vozim i održavam tatin Clio 1.5 dCi iz 2005 godine. Prije Škode vozio sam Yugo Koral 55. Nekada davno tata je imao Renault 8 iz mislim 1969. godine ako se ne varam. Također vozim i motocikl MZ ETZ 250 iz 1986. godine. Što se tiče popravaka na spomenutim vozilima, sve rješavam sam, osim ako je neki kompliciraniji problem koji zahtjeva dizalicu ili poseban alat.

 

Na forum sam se javio jer imam neka pitanja u vezi tatinog Clia, a nadam se i da ću pomoći drugim forumašima u njihovim problemima.

Nadam se ugodnom druženju s vama.

 

Htio bih odmah postaviti jedno pitanje. Nije mi jasan postupak stavljanja profilne slike jer sustav traži sliku od maksimalno 30kB, a slika od 30kB je premala da bi se uopće mogla prikazati.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.