Jump to content

Clio 1.2 Grandtour - održavanje


plin

Recommended Posts

Pozdrav, nabavili smo jucer clia 1.2 16v (75ks) Grandtour 09' godište, pošto je kupljen rabljen i pitaj boga tko ga je i kako vozio , zanima me kakvi su najčešći kvarovi na ovome auto i otprilike koliko koštaju?

 

Pošto bih volio intervenirati na vrijeme i već sutra otići kod nekog mehaničara koji ima svu potrebnu dijagnostiku i iskustvo da detaljno pregleda vozilo zanima me da li možete preporućiti nekoga u Rijeci i okolici? Pretraživanjem po internetu sam našao većinu loših iskustava sa ovlaštenim servisima pa bi njih zaobišao u širokom luku, isto tako bih zaobišao neke zbuksane garažne mehanicare bez dijagnostike i iskustva, znaci ne tražim najjeftinije moguće nego neki realan omjer.

 

Eto, ako netko ima nekakv savjet za ovaj auto neka slobodno baci

Edited by plin
Link to comment
Share on other sites

85 000 , i da, podrhtava u leru, vidim da je to cest problem i da ce se znat sto je tek kad se spoji na dijagnostiku :/ ..

Link to comment
Share on other sites

Moguce da su bobine, svijecice (mozda nisu mjenjane) leptir gasa (treba pocistit).

Btw jel se smije znat koliko si platio auto?

Link to comment
Share on other sites

Svijecice uzmi NGK jer su to original. 70 kn je komad. Mjenjaj obavezno ako mjenjane nisu.

Cijena je super!

Edited by Blue_Fatal1ty
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.