Jump to content

sigurnosni vijci


hyko

Recommended Posts

Gdje kupiti sigurnosne vijke i koliko bi to trebalo otprilike kostat?

Zvao sam vulkal i rekli mi 100 kn po komadu a onda sam kasnije na netu malo googlao i nalazio cijene od 250 kn u molydonu 171 kn neznam di vise... Pa zato pitam di po vama to kupiti i koliko para dat...

Link to comment
Share on other sites

To ces i naci u trgovinama tipa Molydon ili vulkanizerskim trgovnama, ne znam zasto ti trebaju ali mislim da danas se to rijetko krade..

Uglavnom ako i kada budes kupovao, pazi na duljinu vijka, korak navoja i konus da ti pase na felgu/e koje budes stavljao.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Samo pazi ako kupuješ u Molydonu, jer ja sam kupio za prošlog Clia u Molydonu za nekih 200-tinjak kuna i nakon 2 i pol godine mi se nastavak sa nosićem svinuo...

Da dobro si pročitao - svinuo.... toliko o kvaliteti i čeliku...

Po meni su bolje varijante kao gedora nego sa nosićima...

Link to comment
Share on other sites

imam ja jedan komplet novih nikad koristenih.

samo dali ti pase navoj.

hyko ako si zainteresiran mozemo se dogovoriti.

Link to comment
Share on other sites

Kolegi su sa corse B  malo podigli kotače,  podbacili neke jadne cigle...osarafili sarafe i skinuli kotače te ih samo ubacili u blatobran....on nije skuzio i kak je sjeo i upalio auto valjda od vibracije motora auto je samo kliznuo sa tih cigli...gume mu se nabile u blatobrane...ostetilo mu prednje blatobrane i zadnji jedan....... 

Link to comment
Share on other sites

Majko mila komedije..

Ovom liku je netko iz susjedstva to skinuo ocito, jer ga je vidio da je izvadio akumulator iz Mazde i bio siguran da nece palit se alarmcic..

Nadam se da ce pronac tko ga s.ebao ovako na diskove ostavivsi bibi..

Citam i jpos uvijek ne vjerujem.. Ustvari u kakvoj dzavi zivimo ov je jos ok.stvar koja nam se moze dogodit..

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

ako itko ima ja trazim ovakve, u ruci sam drzao M14x1.5 meni treba M12x1.5  tvrtke AEZ

kvaliteta je i vise nego vidljiva uzivo, set kosta 70€ ako ga uspete nac (ja jos nisam uspio), al vrijedi. neverujem da ga se klasicnim univerzalnim skidacima moze skinuti jer je specivicnog oblika , bla bla, da ne duljim dalje pricu, evo slika :

fsb-0227-felgenschloss-sicubloc-m14x15x3

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.