Jump to content

Dijagnostika twingo 1.2 8v


stonemonkey

Recommended Posts

Imam twingo iz 96. godine i poceo je trositi oko 8 litara i ne prolazi eko test sumnjam u lambda sondu ali prije nego izdvojim novce bi ga probao spojiti na dijagnostiku da budem siguran.. di to mogu napraviti u zg?

Link to comment
Share on other sites

dijagnostika ti nemora reći ništa, na cliu 1.6 od sestre je bila malo probijena fleksibilna cijev na auspuhu i auto nije moglo proći eko test.Stavljena nova feleksibilna cijev i prošao eko test uredno. Tako da može na eko test više stvari utjecati, može biti i lambda,katalizator,dizne,MAF,začepljen filter zraka,svjećice itd.. Probaj dijagnostikom pa kreni dalje gledati.

Edited by Tanatos
Link to comment
Share on other sites

Pa zato zelim dijagnostiku napraviti prije nego kopam nesto.. inace radim kao automehanicar vec 7 godina i zato nezelim kopati i napraviti dupli posao prije nego izvidim situaciju dijagnostikom..

Link to comment
Share on other sites

I kao automehaničar sa sedmogodišnjim iskustvom pitaš ovdje za dijagnostiku?

Link to comment
Share on other sites

Da jer sam se doselio iz istre prije godinu dana i nemam di dijagnostiku napraviti a ovako na pamet mi se neda mijenjati ni lambda ni maf niti sve ostalo jer je to bacanje novaca u vjetar..

Link to comment
Share on other sites

Jebate ja kramiarim sam po svom Cliaču kao automehaničar bez iskustva, a ti se svog sam boljiš dirnuti?

Upišeš u Google Renault servis i peglaj na dijagnostiku. Meni su dobri dečki iz Zaka, ali to je u Karlovcu.

Link to comment
Share on other sites

Ma i ja stalno sarafam po njemu.. da me znate sve bi vam bilo jasno.. ali je tu problem drugaciji i inace nisam nikad tako nesto morao pitati ali za taj auto nemam nikakvih dijelova pa da mijenjam nego treba jednostavno kupiti pa ako pogodis dobro ako ne onda ajmo dalje kupovati a to nisu dijelovi od 50 kn.. dok sam imao bmw bilo je to lakse jer imam sve doma po 3-4 komada..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.