Jump to content

Megane II 1.4 zadnji most


badger

Recommended Posts

Vozim Megana II 1.4 16v 2004. godište. Prilikom nedavnog izlijetanja s ceste udario sam lijevom stranom vozila u rubnjak pri čemu je prednji kotač pretrpio manje oštećenje, dok je stražnji iskrivljen prema unutra i samim time je savijen i zadnji most. Budući da sam laik u cijeloj toj priči, zanima me okvirna cijena popravka, budući da su mi, u meni najbližem renaultovom servisu na Krku, ponudili novi most za cca 11000 kn + ruke što mi je too much s obzirom da auto ima 180000 km. Također, ako je netko s tog područja da zna situaciju, jel pametnije popravljat u servisu ili kod nekog od mehaničara (tipa autocentar krk). Hvala

Link to comment
Share on other sites

da ziher 1000kn sa rukama! Ako nađe  samo most za te pare bit će sretan!

Link to comment
Share on other sites

Njuskalo na pregled i to je to. Preporučam da nazoves sve i jedan an oglas koji nudi dijelove jer je razlika u prodavacima i njihovim cijenama ogromna. Imam iskustvo,nažalost. I naravno,cijenkaj se. Vecina ih nije svjesna da prodaju otpad pa od servisnih cijena zna biti mala razlika.

Link to comment
Share on other sites

jeli ono sofisticirani multi link ili obična kvadratna cjevčuga s jedne na drugu stranu?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.