Jump to content

N: Foto studio - foto usluge - black1studio


x3m

Recommended Posts

post-1-0-82743200-1390667323_thumb.png

 

Ukoliko imate potrebu za profesionalnom fotografijom slobodno nam se obratite i prepustite našemu teamu stručnjaka da Vaše želje i ideje najmodernijom fotografskom opremom pretoči u pikseliziranu poeziju .
Ako i ne znate kako bi svoju viziju sproveli u djelo, nemajte straha jer će joj naši kreativci podariti život prilagođen samo Vama.

Posebno smo orijentirani na wedding fotografiju, modnu fotografiju, product fotografiju te fotografiju onih posebnih trenutaka poput krštenja, prve pričesti, krizme i promocije kada želite biti sigurni i mirni da će biti zabilježeni pažnjom kakvu Vam samo naš fotograf podariti može.

Strastveno bavljenje fotografijom kojom smo počeli baviti iz hobija pa krenuli profesionalno, pretvorili smo u fotografski poziv oko kojega smo se okupili pod nazivom Black1Studio. Upravo radi te strasti niti jedan izazov ne predstavlja nam problem te nam se obratite sa punim povjerenjem i neka naše fotografije ispričaju Vašu priču.

 

Ukratko, ako vam trebaju bilo kakve usluge fotografiranja slobodno se obratite na brojeve telefona :D

 

Telefon 1: +385 95 881 60 10
Telefon 2: +385 99 253 33 66

 

ili na info mail info@black1studio.com

 

Za cijene se dogovorimo ovisno o kakvom photo shootingu se radi, ali od standardnih cjena za forumaše ide popust do 20%

 

http://black1studio.com/

 

https://www.facebook.com/black1studio?ref=hl

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.