Jump to content

Troškovi održavanja - Scenic '03 1.9dci


Coupe RS

Recommended Posts

Evo...čisto informativno, malo sam se bio zagrijao za jednog Scenica...pa čisto da vidim mišljenja vlasnika takvih vozila, kako ste zadovoljni, kvari li se...čisto da složim neku sliku i da se ne zaletim ako auto ispadne pretežak za moj džep.

 

Koliko kn vam cca auto izbije iz novčanika za normalne redovne servise (svakih 10 ili 15 tisuća km) i za velike servise...te da li ste imali neke kvarove ili neplanirane izdatke tipa dizne, dvomaseni zamašnjak, pumpa...oko struje itd itd...? 

Link to comment
Share on other sites

meni je na lagunu 1.9 dci, 2004 godina od nekih 150tkm krenulo par skupljih popravaka, mozda vise promjena jer je sve to bilo u nekom okviru kilometraze kako i renault predvida... zamasnjak i kuplunk, neka remenica alternatora (mislim da se tako zove), federi...

 

prodao sam ga sa 19x.xxx kilometara pa ne znam da li je dalje bilo nesto, ali sve u svemu bio sam zadovoljan sa autom. 

 

redovni servisi nisu bili skupi, u servisu, neovlastenom ali ne na livadi nego normalni servis od prijatelja oko 800 kn

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.