Jump to content

Laguna, zakljucavanje volana!


olympya

Recommended Posts

Eto ne prodje 5 dana a da me nesto ne snadje. Tako i danas, kad izvadim karticu, onaj mehanizam klokne kao kad zakljuca volan ali to se ne desi nego volan preskace i kako okreces skrca jer ne zatvori. Znaci preskace. U cemu je problem i jeli to uopce bitno??

A kad stavin karticu se kao otkljuca i sve normalno

Edited by olympya
Link to comment
Share on other sites

tako je i meni i jos mi je draze da se volan ne zakljucava,nevjerujem tom nacinu zakljucavanja da te nece iz dati kad netreba.

Link to comment
Share on other sites

ništa, u biti tako je bilo kad sam kupio auto, ključ je ključ što se zaključavanja tiće,kartici nevjerujem. Bolje da je stalno otkljucan,nego da blokira zaključan, još najbolje da se s tim još zaj...

Link to comment
Share on other sites

Pa može se i obična brava raspasti pa ostane volan zaključan, meni se desilo. A ako ti ova kutija zablokira do kraja i imobilzator skuži da nevalja, ne budeš upalio ni auto,

Link to comment
Share on other sites

Niš, onda ću i ja otvoriti i vidit ako treba zategnuti taj torx :dry:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.