Jump to content

Megane II '07 - vozački prozor


marconi444

Recommended Posts

Zadnjih par tjedana vozački prozor mi je malo radio, malo ne radio. Ostali rade, i sa vozačevog prekidača i ostalih.

 

Trenutno više uopće ne reagira. Lokalni električar mi kaže da im je to boljka, i da ti prekidači masovno odlaze. Jel ima kakvo alternativno rješenje ili jedino kompletan novi sklop ?

Link to comment
Share on other sites

Rastavljao sam to u Laguni i mogu ti reci da je specificno tipkalo unutra u tom slucaju bilo. Obisao sam sve moguce i pretrazio internet i slao mailove proizvodacima tipa omron i slicni i nigdje nisam nasao identicno tipkalo koje odgovara, na kraju uzeo drugo neispravno i od dva neispravna slozio jedno i radi.

Link to comment
Share on other sites

Ne mora biti prekidač , moguće je da ode i elektronika na motoriću podizača...

Link to comment
Share on other sites

Dpbro chorka piše. Ja sam se namučio oko tih prekidača koji nisu isti. Kod mene prekidači imaju diode (ne led) koje su stradale mojom greškom. Naručio druge prekidače s ebaya koji naravno nisu radili jer nisu bili isti. Problem sam riješio lemljenjem drugih dioda koje sam izvadio iz starog radija. Priblem se manifestirao na način da kad hoćeš zatvoriti prozor on se otvori.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

popravak u ovlaštenom servisu, očistili sve spojeve u prekidaču i sad prozor normalno radi. dokad će, ne znam, al popravak nije bio preskup ( cca 300kn )

Link to comment
Share on other sites

Ja sam na megiju 2003 mijenjao prekidace. Bio je coupe pa je bio za vozacki i suvozacki. Znaci dvije tipke. To je kostalo oko 250 kn plus ruke jedan sat. Ako su tebi cistili za 300 onda je to vjerovatno poskupilo.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.