Jump to content

Renault Scenic 1.9 dci pomoć


mirko555

Recommended Posts

Lijep pozdrav... :)

Prije nekog vremena sam kupio Scenica 1.9 dci, 2001. godište i zadovoljan sam s njim. Međutim, ponekad mi se na ploči upali lampica zračnog jastuka i lampica SERV. Bio sam na servisu, par dana je bilo dobro, ali sad mi se ponekad opet to upali. Što bi to moglo biti?

I htio bi pitati kakva su vaša iskustva sa ovakvim autom, na što treba paziti? Unaprijed hvala na odgovorima.

Link to comment
Share on other sites

imas vec jako puno topica vezano uz taj problem.. konektor ispod sica slabo "radi" pa ga ocisti i sve bu okej. bar se na cliu nalazi ispod sica, a mislim da je na scenicu isto no nisam siguran.. tak da kak se auto strese tak se i lampica upali :D

Link to comment
Share on other sites

Stalno se topici koji tematski pripadaju u Dijelove, održavanje, probleme objavljuju u Renault. Krivi smo mi jer je opis podforuma Renault "apsolutno sve što je vezano za Renault". Tako da jedino ja ne otvaram tamo topice o VAG-ovima, sve drugo može, pa prebacujem :)

Link to comment
Share on other sites

Hvala na odgovoru, budem probal to počistiti pa da vidim kako bude to radilo onda...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.