Jump to content

Vlaga i smrad kod rezervnog kotača u bunkeru


olympya

Recommended Posts

Mjeseci su mi trebali da skužim zašto mi neke dane užasno smrdi a neke pute ko da nije ništa. Onda sam uočio da oko rezervnog kotača sve bude vlažno, čak i tepih iznad njega, znači onaj u bunkeru. To sam 2 puta očistio, proluftao da će bit ok. Ali onda se opet nakon nekog vremena pojavi taj tuf, pogledam iza i vidim sve skoro mokro, baš kapi vode budu koliko je vlažno. Kako da to riješim? Ima li netko ideju? To se dešava neovisno dali pada kiša ili ne. 

Link to comment
Share on other sites

ee to se meni desavalo kad prospem neku vodu, obicno neke kanistere s izvora i sl. Ne smrdi neko vrijeme a onda pocne da vonja :(

 

Rjesenje je bilo jednostavno, oprati taj tapacirung iliti podnicu kako je vec zovu, prozraciti a svu vodu i vlagu prosusiti krpama.

 

Ako ti ne vozis neku vodu ili nesto mokro cesto u gepeku vjerovatno ti neki keder propusta kisnicu. NEce poceti smrditi odmah ali poslije nekog vremena (kad prodju te kise) hoce. Provjeri keder ili sl.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.