Jump to content

Putno računalo se resetira u vožnji


olympya

Recommended Posts

Već sam nekoliko puta uočio da mi se putno računalo resetiralo bez da sam ga ja resetirao. Danas sam vidio na svoje oči u vožnji kako su se na komandnoj ploči popalile skoro sve lampice i kazaljeke su poludile. To je potrajalo 3 sekunde i to je to. Pogledam na kompjuter, resetiran. Zašto se to dešava? Dali se je netko susretao s tim?

Link to comment
Share on other sites

Pa ti kupi karamboliranu Lagunu...  Koliko si novaca ulupao mogao si kupiti ispravnu.

Link to comment
Share on other sites

Borny nemoj čovijeku sipati soli na ranu, zna i sam što je kupio. Vidiš da auto ima bolesti koliko 150 Laguna zajedno nema.

Pogledaj masu i kontakte na ploči.

Link to comment
Share on other sites

ee moj francuze, nikad više u životu. Rđe ću karjolu vozit  :flag;

 

Kontakti na ploči mi se čini da nemaju veze sa resetiranjem jer sam je već skidao pa se nije resetirala. hmm, mehaničar mi je neki dan špricao kontakte moža on nešto.. ali opet to se desilo i prije nekoliko puta, ali bar nije komandna ploča poludila.

 

Uostalom šta je taj faking auto od čokolade da mu se sve to dešava

Edited by olympya
Link to comment
Share on other sites

Sigurno imaš negdje prekid između UCH i ECU ili samo masa zeza kako mata kaže. Teško da to ima veze s udarenim vratima i stvarno mi je žao što te dopao primjerak sa svim mogućim i nemogućim problemima, greškama i manama koje prate taj auto.

Edited by Mafro
Link to comment
Share on other sites

Još se i tješim kad čitam na srpskom forumu kakve probleme imaju tamo ljudi. Mislim da ih ima puno više nego nas tu pa zato je i puno više problema, ali bome sam se načitao svega.

Uglavnom di je UCH?

Link to comment
Share on other sites

Kao što ti većinom savjetuju, kreni od toga da cijeli sustav ostaje bez struje pa putno svako malo počinje iznova. Inače UCH je zajedno s osiguračima dolje lijevo od volana.

Link to comment
Share on other sites

isti problem imah na Cliu 2 faza 2 iz 2002. Najčešće se događalo za vlažnoga vremena., nikad nisam otkrio u čemu je problem, ali čujem da taj autić još vozi kod drugoga vlasnika.... Sretno u riješavanju problema. :D

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.