Jump to content

laguna čudno pali


ileljak

Recommended Posts

Pozdrav ekipo

Imam problem sa paljenjem svoje lagune 2 iz 2006 g., motor je 2.0 dci, 150 ks, 194000 km. Kad je topla sve je ok, ali kad je hladna ne primi odmah, ko da anlser ostane ukopčan. Anlaser je skinut, očišćen i podmazan i izgleda da nije to u pitanju. Na dijagnostici u Renaultu kompjuter pokazuje da je sve ok. Auto dobro vuče i ne dimi. Molim vas, ako netko ima ideju sto bi moglo biti, bio bi vam jako zahvalan.

Link to comment
Share on other sites

Neznam, imam auto nekih mjesec dana i sve je ok, samo to paljenje je problem, a grijače nisam provjerio, niti ih je ovaj u servisu spominjao

Link to comment
Share on other sites

uzmi bakrenu žicu cca 1m, sa plus akumulatora i dotakni vrh grijača ako zaiskri grijač je ispravan znači da dobiva struju, i napraviš isto za ostale.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.