Jump to content

Renaul Laguna 1.9dci 88kw


wildD

Recommended Posts

Evo da pitam, trebao bi mijenjati nosač motora gore kod mulde na suvozačevoj strani, španer mikroremena i mikroremen, selene prednjeg mosta i gumice balans štange te selene zadnjeg mosta, izgleda i remenicu radilice onu sa gumom na sebi te se iz područja zupčastog remena do 1800okretaja osjeti neki zvuk kao da nešto rezonira.

 

Pitanje je gdje kupiti najjeftinije te dijelove, jel ima tko nekakav popust i koji dijelove uzeti, a da nisu smeće?

 

fala lepo :)

Link to comment
Share on other sites

Zanima me zašto moraš mijenjati selene ramena? Taj dio na laguni uopće nije opterećen, moje izgledaju kao da su jučer stavljene na uto. Inače za skinuti rame na laguni potrebno je skidati most.

Link to comment
Share on other sites

reko je mehaničar da su seleni prednjeg mosta u banani...nešto mi jako jako lupa u prednjem kraju, a skoro sve je zamijenjeno

Link to comment
Share on other sites

A ako mehaničar tvrdi da su otišli onda ih je bolje promijeniti. Samo sam htio upozoriti.

Link to comment
Share on other sites

imam problem sa stražnjom desnom kvakom, izvana kad potežem kvaku uopće ne mogu otvoriti vrata, isključivo samo iznutra mogu otvarati, rastavio sam oplatu, ali ništa pametno nisam vidio...isto tako motorić na istim vratima radi, ali izgleda su sajle u banani, pa gdje iste nabaviti?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.