Jump to content

Pozz


Antun86

Recommended Posts

Pozz novi sam ovdje. Vlasnik sam oko 4-5 mjeseci novog Renault Fluence-a 1.5 dCi 95KS s kojim sam vrlo zadovoljan. Nakon ajmo reći dosta godina (7-8) vozanja Opela i Fiata odlučio sam se za Renault. Trebao mi je velik, udoban ali ekonomičan auto te sam u nekoliko mjeseci prošao sve auto kuće, prolistao net, informirao se o cijenama održavanja, dijelova, potrošnji, sigurnosti, manama, prednostima.... skoro svih auta do oko 135k kn i na kraju se odlučio za Fluence. Isprva mi žena nije bila oduševljena idejom o kupnji Renaulta i bila je više za Captura ako baš mora biti Renault, no ja sam imao onaj osjećaj da je Fluence to što tražim pa smo ga na kraju i uzeli. Igrom slučaja sam naletio na nekakav popust na diesele, malo sam dvojio no kad sam vidio 6.stupanjski mjenjač bez daljnjeg razmišljanja sam uzeo po prvi puta u životu diesel. Paket opreme je ekspression sa dodatnim paketom klima koji sadržava automatsku dvozonsku klimu te senzore za kišu, dodao sam još prednje ledice, parkirne senzore, rezervnu gumu originalne veličine te sam dogovorio da uzmem i čelične i alu felge jer dosta putujem pa čisto da se poštedim stavljanja i ljetnih i zimskih guma na istu felgu. I što reći, za sada me auto oduševljava, potrošnja mi čak i uz klimu te gužvanje sad u sezoni po semaforima ne prelazi 6lit, na otvorenom zna biti prosjek i ispod 5litara, mjesta imam više no što mi treba, auto je udoban a ako treba može solidno i potegnuti....no zašto zapravo ovdje pišem ? Registrirao sam se na ovaj forum kako bih saznao više informacija o Fluenceu, nekih trikova, iskustva drugih....no.....ostao sam razočaran. Čak ne postoji posebna tema Fluence kao što je imaju sve generacije Megana, Clia, Lagune. Nema teme ni Captur iako je isti svojevrsni hit i sve ih je više na cesti te se gotovo i ne spominju još neki Renault model koji se mogu vidjeti na našim cestama. Neznam meni nekako ovaj forum izgleda više kao Megane , Clio fan club (te eventualno Twingo, Laguna) nego kao mjesto gdje mogu naći zanimljive teme o ranije spomenutim Renault modelima ili o recimo Senicu XModu, novoj Laguni coupe.....

Edited by Antun86
Link to comment
Share on other sites

Dobrodošao na forum, aktiviran si i imaš full pristup. Fluence nismo ubacili u listu, što ne znači da nema takvih ili sličnih topica, nešto ćeš pronaći i za sebe, a u svakom slučaju sada možeš otvoriti topic sa svojim pitanjima u odgovarajućem podforumu.  :cool:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.