Jump to content

1.5 dci 78 KW zatrese prilikom paljenja i gašenja?!


mstipi36

Recommended Posts

Imam problem. Auto mi prilikom paljenja i gašenja zatrese i to malo jace! Bio sam u ovlaštenom servisu, pregledali su nosaće motora i kažu da su kao novi.

Za navedeni problem su mi rekli da nema riješanja, da je to normalno kod 1.5 DCI 78 KW, 2011. godina..

Pomozite ako tko ima slicna iskustva. Hvala lijepo!

Link to comment
Share on other sites

kupio sam ga od prve vlasnice s 35,000 km...i mislim da je to bilo od početka. U Renalut servisu u zadru mi govore da je to normalno za taj motor, ali to nikako ne može biti normalno..kad sam ga

prvi puta odvezao zbog toga rekli su da imaju riješenje..promjenili su mi zamajac (normalno da nisu riješili problem)..jedan od njihovih zaposlenika mi je neslužbeno rekao da je loša kvaliteta nosaća..čak mi se i ručica mjenjača trese u leru koliko motor prenosi vibracije!!!

Link to comment
Share on other sites

neznam kolko je od pomoci ali na jedno 10 clia mk2.5 zatrese dosta kod gasenja, neovisno dal je 1.5dci 48/50/60kw motor, a kod megana mk2 1.5dci ne trese..

Mislim da to ovisi od auta, ali opet, u leru nebi smio trest.

Link to comment
Share on other sites

ne znam, bit ce mi najbolje otici u neovisni kvalitetni servis i da mi daju dijagnozu..ovima više ništa ne vjerujem..

neki dan sam skuzio da mi je kvacilo dosta tvrdo, nazovem el to spada pod garanciju..veli mi lik: spada, ali moramo se prvo uvjerit na koji je nacin auto vožen.. :lek:  :taz: :taz:  :taz:

Link to comment
Share on other sites

ma jooj... menjaj servis bolje...

moraju ustanovut kako je auto vozen... o boze, sra ce se igrat gatanja ili imaju neku kuglu ili moDa crnu kutiju u autu koju izvade i geldaju....

nesmije tolko vibrirat u leru da neznak sta... a ni jako zatrest pri gasenju/paljenju... pa jije to notor iz golf1

Link to comment
Share on other sites

Idem sad na godisnji pa cu vidit u servisu u zg ili osijek sto kazu...kad gasim auto,toliko se zatrese da mi se tresu nssloni za glavu!!

Link to comment
Share on other sites

da tebi nije krepala klapna koja zatvori dovod zraka za mirno gasenje

Link to comment
Share on other sites

ne znam koliko je to moguce ali voditelj servisa mi je rekao da moj motor NEMA KLAPNU ZA ZATVARANJE DOVODA ZRAKA ZA MIRNO GAŠENJE  :sp:  :blush:  :lek:

 

molim Vas ako netko malo bolje poznaje taj motor da mi pomogne!!!

Edited by mstipi36
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.