Jump to content

megan II 1.5 dci


VERDO

Recommended Posts

pozdrav , dešava mi se da tijekom dana u gradskoj vožnji , na semaforu ili prilikom šaltanja u nižu brzinu kada padnu obrtaji na minimum 3-2 brzina  počne lagano skakanje kazaljke i ponekad se ugasi auto , tada upališ i teraj dalje ,, napominjem da može da se desi da pola dana vožnje i  to se desi jednom (da se ugasi ) kadkad obrtomjer stoji kao napeta puška bez oscilacije a kadkad lagano zaigra al se ne ugasi, svaki put kada stanem na semaforu prvo gledam obrtaje ,,,, ovih dana idem na dijagnostiku , volio bi da mi kažu otišlo ti je to košta toliko i ćao a ne tipa možda je ovo ako nije onda je ono pa sve lagano mjenjaj možda i pogode , mišljenja sam da par stvari utječu na takvo nešto , ipak renault nije svemirski brod pa da krenemo od rezervne gume do brisača tražiti problem , kod mene je auto 20 dana a kada sam ga uzeo ulio sam eurodizel premium  20l, dali je moguće da mi je to gorivo poremetilo rad  , sad sam ga vratio na eurodizel.

Link to comment
Share on other sites

prije tjedan dana , to se dešavalo prije i poslje mjenjanja , sve mislim da nije do goriva , neki kažu to što oscilira da ne diram ništa , al brine me što se ponekad ugasi ,, kad budem htio naglo izaći ili sl pa da ne mislim hoće li se ugasit ili ne

Edited by VERDO
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.